Om Matti

Klarar vi integrationen så klarar vi migrationen

Som ordförande i LUF Kronoberg arbetar jag dagligen med att göra region Kronoberg friare. Jag brinner för flyktingfrågan, och kämpar som vi liberaler alltid har gjort för de mänskliga rättigheterna. Lyckas vi med integrationen så lyckas vi vi migrationen. Vi kan ta emot fler människor om de som kommer hit får jobb, bostad och språkundervisning svenska. Därför tar jag striden för ett öppet Sverige.

Liberala miljöpolitiken är den enda seriösa miljöpolitiken

Min andra fråga som ligger mig nära hjärtat är miljön. Jag gör vad jag kan i min vardag för att spara på miljön, till exempel cykla och åka kollektivtrafik istället för att ta bilen och köpa ekologiskt och närproducerat i den mån jag kan med min student-budget. Sen arbetar jag för en liberal miljöpolitik, som är den enda seriösa miljöpolitiken eftersom den inser att Sverige inte kan klara miljöutmaningarna ensamma – vi måste samarbeta. Därför värnar vi så mycket om EU och andra internationella samarbeten. Miljöproblemen ser inga nationsgränser, då får inte miljöåtgärderna göra det heller!

Jag kandiderar till riksdagen, och står på plats fyra för valkretsen Kronoberg. Rösta på mig om du vill ha en driven, liberal och grön politik.